U turn it / management en advies in infrastructurele projecten
 

over mij

U turn it is het bedrijf van mij, Alice Clijncke. Vanuit U turn it werk ik bij mijn opdrachtgevers als manager en adviseur aan infrastructurele projecten.

Mijn kracht ligt in het samenbrengen en laten samenwerken van mensen vanuit verschillende organisaties en werkvelden. Dat doe ik vanuit een oprechte interesse in mensen en door complexiteit behapbaar te maken. Ik kom bij uitstek tot mijn recht op een positie als meewerkend voorman in integrale en vaak chaotische projectteams. Hierbij weet ik tegelijkertijd gerichte energie als rust te brengen in een team.

Ik werk vanuit een inhoudelijke basis als (Delftse) waterbouwkundig ingenieur en heb inmiddels 15 jaar ervaring als manager en adviseur in complexe infrastructurele projecten. Enkele grote projecten waar ik intensief en langdurig bij betrokken ben geweest zijn Maasvlakte 2 en het project De Entree / Stationseiland Amsterdam. Zeer verschillende projecten qua omgeving en zeker ook qua cultuur, maar beiden met een grote impact, hoge (bestuurlijke) dynamiek en complexiteit. In deze projecten ben ik de verbindende schakel tussen contract, techniek en omgeving.

Samen met mijn partner Jelle Verheijen ben ik tevens initiatiefnemer en eigenaar van ‘de brandmeester’, de duurzame herontwikkeling van kleinschalig vastgoed met een verhaal.